Het ongeval gebeurde omstreeks 01.15 uur op de expresweg N58 Geluwe-Armentières, ter hoogte van de uitrit Le Touquet, op nauwelijks een paar honderd meter van de grens met Frankrijk. Een Citroën met Franse nummerplaat reed richting Komen, toen de chauffeur om een nog onbekende reden de controle over het stuur verloor. Hij kwam in de grasberm terecht maar de wagen gleed door tot op het brugdek, waar hij tegen een verlichtingspaal terechtkwam.

De knal was enorm, want de verlichtingspaal is compleet vernield en uit de grond gerukt. De weg was bezaaid met brokstukken. De wagen tolde nog wat verder en tuimelde uiteindelijk van de brug naar beneden en belandde op zijn dak in het midden van de Touquetstraat, waar op dat moment gelukkig niemand passeerde.

© WB

De brandweer, hulpdiensten, politie en MUG kwamen ter plaatse. De balans is zwaar, alle drie de inzittenden van de wagen waren op slag dood. Het gaat om de chauffeur en twee vrouwelijke inzittenden: één naast hem en één op de achterbank. Alle drie waren ze op slag dood. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Op de plaats van het ongeval geldt een snelheidsbeperking tot 90 kilometer per uur.

(WB-JRE)

Het ongeval gebeurde omstreeks 01.15 uur op de expresweg N58 Geluwe-Armentières, ter hoogte van de uitrit Le Touquet, op nauwelijks een paar honderd meter van de grens met Frankrijk. Een Citroën met Franse nummerplaat reed richting Komen, toen de chauffeur om een nog onbekende reden de controle over het stuur verloor. Hij kwam in de grasberm terecht maar de wagen gleed door tot op het brugdek, waar hij tegen een verlichtingspaal terechtkwam.De knal was enorm, want de verlichtingspaal is compleet vernield en uit de grond gerukt. De weg was bezaaid met brokstukken. De wagen tolde nog wat verder en tuimelde uiteindelijk van de brug naar beneden en belandde op zijn dak in het midden van de Touquetstraat, waar op dat moment gelukkig niemand passeerde.De brandweer, hulpdiensten, politie en MUG kwamen ter plaatse. De balans is zwaar, alle drie de inzittenden van de wagen waren op slag dood. Het gaat om de chauffeur en twee vrouwelijke inzittenden: één naast hem en één op de achterbank. Alle drie waren ze op slag dood. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Op de plaats van het ongeval geldt een snelheidsbeperking tot 90 kilometer per uur.(WB-JRE)