Net over de overweg verloor de bestuurder de controle over zijn kleine bestelwagen en ramde de voorgevel van een woning. De wagen reed nog een eind door en beschadigde daarbij nog drie andere gestationeerde wagens alvorens tot stilstand te komen. Een stuk muur werd bij de botsing ingedeukt en onder de dakgoot gaapte een grote barst. Ook binnen de woning is de muur gebarsten.

De brandweer kwam de woning stutten en enkele weggeslingerde brokstukken opruimen. De bestuurder raakte niet gewond, maar zijn wagen moest getakeld worden en was zwaar beschadigd door de aanrijdingen. Ook twee van de aangereden wagens werden ernstig beschadigd.

(JT)

Net over de overweg verloor de bestuurder de controle over zijn kleine bestelwagen en ramde de voorgevel van een woning. De wagen reed nog een eind door en beschadigde daarbij nog drie andere gestationeerde wagens alvorens tot stilstand te komen. Een stuk muur werd bij de botsing ingedeukt en onder de dakgoot gaapte een grote barst. Ook binnen de woning is de muur gebarsten.De brandweer kwam de woning stutten en enkele weggeslingerde brokstukken opruimen. De bestuurder raakte niet gewond, maar zijn wagen moest getakeld worden en was zwaar beschadigd door de aanrijdingen. Ook twee van de aangereden wagens werden ernstig beschadigd.(JT)