Wagen belandt op zijn dak onder brug in Menen

© CLL
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Een spectaculair zicht op de N32 in Menen maandagmorgen. Een voertuig kwam er, onder de brug, op zijn dak terecht. De bestuurder raakte bij wonder niet gewond.

Iets na 8 uur reed een voertuig, een kleine personenwagen met Franse nummerplaat, op de N32 in de richting van de grensovergang. Ter hoogte van de brug, die de verbinding van de Kortrijkstraat maakt, ging het mis. Volgens de eerste vaststellingen van de politie moet de bestuurder een stuurfout hebben gemaakt, waardoor hij met zijn auto de betonnen scheidingswand raakte. De politie legt de nadruk op het feit dat dit nog steeds vermoedens zijn en dat verder onderzoek de exacte omstandigheden van het ongeval zal beschrijven.

De wagen ging overkop en kwam tot stilstand onder de brug. De chauffeur kon zelf uit de wagen klauteren en raakte niet gewond. Hij klaagde echter wel over een pijnlijk gevoel aan zijn hand en werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Geen enkel ander voertuig raakte bij het ongeval betrokken. De N32 werd een tijdlang afgesloten en het verkeer werd via het kruispunt aan de molen omgeleid.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier