Wagen belandt na brokkenparcours in gracht

Redactie KW

Het ongeval gebeurde op de weg tussen Zandvoorde en Komen.

Een Opel Corsa raakte een betonboord in de tegengestelde richting, deze boorden zorgen voor een veilige strook tussen de fietsers en het wegverkeer. De wagen scheurde verder langs deze boord om een 60-tal meter verder tussen de betonboorden toch verder de graskant in te duiken. Daarbij knalde hij ook nog eerst tegen een boom om vervolgens na enkele buitelingen tot stilstand te komen bij een struik.

Een van de wielen van de wagen was daarbij losgekomen en tegen een BMW gebotst, daarna denderde het onderdeel verder tegen een ander geparkeerd voertuig. De chauffeur werd bevrijd uit het voertuig door de toegesnelde brandweerpost van Wervik, ook de post van Komen kwam ter plaatse. De Mug Ieper en de ambulanciers dienden de eerste zorgen toe ter plaatse om het slachtoffer daarna over te brengen naar het ziekenhuis.

Het ongeval zou naar verluidt het gevolg zijn van een medisch voorval tijdens de rit. De rijweg werd tijdelijk op één rijvak gebracht tijdens de interventie. Men mag ook van geluk spreken dat er net geen fietsers op het fietspad waren gezien deze weg veel door wielertoeristen wordt gebruikt.

(NFG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.