Het ongeval gebeurde ter hoogte van de snelwegparking in Mannekensvere, in de richting van Calais. Het voertuig kwamen tegen een betonblok terecht, vloog de lucht in en belandde zo tegen een brugpijler. De passagier liet hierbij onmiddellijk het leven, de bestuurder bezweek even later. Er zijn geen aanwijzingen dat andere voertuigen of personen betrokken waren bij het dodelijk verkeersongeval.

Over de omstandigheden van het ongeval heerst nog veel onduidelijkheid. Zo werd er ook bovenaan de brug een oliespoor gevonden, zodat een eventuele val de grote schade zou kunnen verklaren.

Het Vlaams Verkeerscentrum meldde ook hinder voor het verkeer. In beide rijrichtingen was de linkerrijkstrook versperd.

(Belga - Foto's JT)

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de snelwegparking in Mannekensvere, in de richting van Calais. Het voertuig kwamen tegen een betonblok terecht, vloog de lucht in en belandde zo tegen een brugpijler. De passagier liet hierbij onmiddellijk het leven, de bestuurder bezweek even later. Er zijn geen aanwijzingen dat andere voertuigen of personen betrokken waren bij het dodelijk verkeersongeval.Over de omstandigheden van het ongeval heerst nog veel onduidelijkheid. Zo werd er ook bovenaan de brug een oliespoor gevonden, zodat een eventuele val de grote schade zou kunnen verklaren.Het Vlaams Verkeerscentrum meldde ook hinder voor het verkeer. In beide rijrichtingen was de linkerrijkstrook versperd.(Belga - Foto's JT)