Vrouw raakt gekneld in wagen na botsing met vrachtwagen in Eernegem

© BB
Redactie KW

In de Zedelgemsesteenweg in Eernegem is vrijdag rond 10.30 uur in de voormiddag een zwaar ongeval gebeurd tussen een personenwagen en een vrachtwagen. De bestuurster van de auto, een 37-jarige vrouw uit Torhout, werd bevrijd door de brandweer. Ze werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde in het gedeelte van de Zedelgemsesteenweg tussen de Oostendebaan en de Aartrijkestraat. Volgens de politie Kouter reed de personenwagen richting Eernegem, net zoals de vrachtwagen. “De personenwagen begon te vertragen waarop de Nederlandse vrachtwagenbestuurder een inhaalmanoeuvre besloot uit te voeren. De personenwagen zou echter de weg oversteken. Tijdens het inhaalmanoeuvre werd de personenwagen in de flank gegrepen door de inhalende vrachtwagen“, duidt woordvoerster Annemie Wittesaele van de Lokale Politie Kouter.

Het slachtoffer, een 37-jarige vrouw uit Torhout, zat technisch gekneld in haar auto. De brandweer van Gistel slaagde erin om de vrouw snel te bevrijden. Ze werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht en was bij bewustzijn. De Zedelgemsesteenweg bleef tot de middag afgesloten voor de politionele vaststellingen en de takeling van de betrokken voertuigen. De politie deed de nodige vaststellingen ter plaatse.

(BB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier