Hoewel het om een schijnbaar licht ongeval gaat, moest een ziekenwagen toesnellen. Een vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis. Bij het uitstappen uit haar wagen werd de 55-jarige vrouw uit Staden onwel. Zij werd naar het ziekenhuis overgebracht, maar dit was niet te wijten aan het ongeval zelf of eventuele verwondingen.

Door het ongeval is er serieuze verkeershinder in de omgeving van bedrijvenpark De Ovonde. De Bruggesteenweg werd na het ongeval afgesloten in de rijrichting van Roeselare. De politie is ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden.

(BF)

Hoewel het om een schijnbaar licht ongeval gaat, moest een ziekenwagen toesnellen. Een vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis. Bij het uitstappen uit haar wagen werd de 55-jarige vrouw uit Staden onwel. Zij werd naar het ziekenhuis overgebracht, maar dit was niet te wijten aan het ongeval zelf of eventuele verwondingen.Door het ongeval is er serieuze verkeershinder in de omgeving van bedrijvenpark De Ovonde. De Bruggesteenweg werd na het ongeval afgesloten in de rijrichting van Roeselare. De politie is ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden.(BF)