Een vrouw reed er vanuit de richting Kortemark richting Zarren toen ze om onduidelijke redenen de controle over het sruur van haar wagen verloor. Ze knalde uiteindelijk tegen een boom links naast de weg.

De hulpdiensten, een ambulance, een Mug en de brandweer kwamen ter plaatse. De brandweer moest de vrouw, die gekneld zat met haar voeten, uit haar auto bevrijden. Ze werd bij bewustzijn naar het ziekenhuis gevoerd.

Door het ongeval was een deel van de Staatsbaan, waar geregeld ongevallen gebeuren, een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

(BF)

Een vrouw reed er vanuit de richting Kortemark richting Zarren toen ze om onduidelijke redenen de controle over het sruur van haar wagen verloor. Ze knalde uiteindelijk tegen een boom links naast de weg. De hulpdiensten, een ambulance, een Mug en de brandweer kwamen ter plaatse. De brandweer moest de vrouw, die gekneld zat met haar voeten, uit haar auto bevrijden. Ze werd bij bewustzijn naar het ziekenhuis gevoerd. Door het ongeval was een deel van de Staatsbaan, waar geregeld ongevallen gebeuren, een tijdlang afgesloten voor het verkeer.(BF)