Een bejaarde vrouw uit de Meulebekestraat wilde met haar Toyota Yaris vertrekken vanaf haar oprit voor de rijwoning. De vrouw voerde een manoeuvre uit, bemerkte dan blijkbaar een voertuig op dat daar aankwam op de straat, waarna ze in plaats van op de rem het gaspedaal indrukte. Haar voertuig schoot vooruit en knalde tegen de geparkeerde terreinwagen Nissan Navara van haar buurman.

De vrouw werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De schade aan beide voertuigen en ook aan het gemetselde muurtje voor de woning van de buurman is heel groot.

(PADI)

Een bejaarde vrouw uit de Meulebekestraat wilde met haar Toyota Yaris vertrekken vanaf haar oprit voor de rijwoning. De vrouw voerde een manoeuvre uit, bemerkte dan blijkbaar een voertuig op dat daar aankwam op de straat, waarna ze in plaats van op de rem het gaspedaal indrukte. Haar voertuig schoot vooruit en knalde tegen de geparkeerde terreinwagen Nissan Navara van haar buurman.De vrouw werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De schade aan beide voertuigen en ook aan het gemetselde muurtje voor de woning van de buurman is heel groot.(PADI)