Door een nog onbekende reden botsten twee personenwagens met elkaar frontaal. Voor M.B., een 58-jarige vrouw uit de gemeente, kwam alle hulp te laat. Ze overleed ter plaatse. In de tweede wagen zaten een vrouw van 50 en haar 21-jarige dochter. Ze werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Door het ongeval was de Brugsestraat in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De politie voorzag een omleiding. Om de juiste toedracht van het ongeval te achterhalen, werd een deskundige aangesteld.

Door een nog onbekende reden botsten twee personenwagens met elkaar frontaal. Voor M.B., een 58-jarige vrouw uit de gemeente, kwam alle hulp te laat. Ze overleed ter plaatse. In de tweede wagen zaten een vrouw van 50 en haar 21-jarige dochter. Ze werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval was de Brugsestraat in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De politie voorzag een omleiding. Om de juiste toedracht van het ongeval te achterhalen, werd een deskundige aangesteld.