Vluchtmisdrijf in Westouter: Franse chauffeur geeft zich aan

© (Foto TP)
Redactie KW

De hulpdiensten moesten zaterdagavond, even voor 19 uur, uitrukken naar de Poperingestraat in de Heuvellandse deelgemeente Westouter voor een ongeval tussen twee wagens ter hoogte van het kruispunt met de Sint-Pietersstraat.

Er was een aanrijding gebeurd tussen een witte BMW met Franse nummerplaat en een SEAT, die in een veld belandde. In de SEAT zat een gezin uit Poperinge: ouders K. D. (43) en C. V. (39) en hun zonen van 14 en 9 jaar. De brandweer moest hen uit het wrak bevrijden. Ze werden allen met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Enkel de moeder raakte zwaargewond, maar zij verkeert niet in levensgevaar. De Franse BMW was leeg, want de bestuurder vluchtte weg vlak na het ongeval. De chauffeur heeft zichzelf ondertussen aangegeven. De Poperingestraat bleef een tijdje afgesloten voor alle verkeer terwijl de brandweer de weg reinigde en de politie de nodige vaststellingen deed.

De bestuurder van de wagen met Franse nummerplaat heeft zich zondagmorgen aangegeven bij de politie. De man, A.O geboren in 1988 uit Frankrijk, heeft een verklaring afgelegd en zal binnenkort gedagvaard worden.

Vluchtmisdrijf in Westouter: Franse chauffeur geeft zich aan
© (Foto TP)

(TP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier