De Range Rover werd op zijn beurt aangereden door een vrachtwagen. Door die botsing ging de wagen aan het tollen en ging hij meermaals over kop. Hij raakte daarbij een auto die stond aan te schuiven in de file.

Viktor Verhulst werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De andere bestuurders kwamen er met de schrik van af. Door het ongeval was de linkerrijstrook versperd en was er file vanaf Jabbeke.

Zaterdag heeft Viktor Verhulst via een bericht op Instagram gereageerd. "Ik wil graag iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes", klinkt het. "Ik ben heel er geschrokken en het is een wonder dat ik ongedeerd uit het ongeval gekomen ben. Ook ben ik enorm opgelucht dat er niemand anders gewond geraakt is. Ik besef dat het anders had kunnen lopen."

© JVM

(JVM/TLG/TV)

De Range Rover werd op zijn beurt aangereden door een vrachtwagen. Door die botsing ging de wagen aan het tollen en ging hij meermaals over kop. Hij raakte daarbij een auto die stond aan te schuiven in de file.Viktor Verhulst werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De andere bestuurders kwamen er met de schrik van af. Door het ongeval was de linkerrijstrook versperd en was er file vanaf Jabbeke.Zaterdag heeft Viktor Verhulst via een bericht op Instagram gereageerd. "Ik wil graag iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes", klinkt het. "Ik ben heel er geschrokken en het is een wonder dat ik ongedeerd uit het ongeval gekomen ben. Ook ben ik enorm opgelucht dat er niemand anders gewond geraakt is. Ik besef dat het anders had kunnen lopen."(JVM/TLG/TV)