Viktor Verhulst betrokken in spectaculair ongeval in Jabbeke: “Wonder dat ik ongedeerd ben”

Redactie KW

“Ik ben heel erg geschrokken. Het is een wonder dat ik ongedeerd uit het ongeval gekomen ben”, zegt Viktor Verhulst na het zware ongeval waarbij hij vrijdag betrokken was. Op de E40 in Jabbeke reed hij met zijn Range Rover in op een bestelwagen die vaart minderde vanwege de file.

De Range Rover werd op zijn beurt aangereden door een vrachtwagen. Door die botsing ging de wagen aan het tollen en ging hij meermaals over kop. Hij raakte daarbij een auto die stond aan te schuiven in de file.

Viktor Verhulst werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De andere bestuurders kwamen er met de schrik van af. Door het ongeval was de linkerrijstrook versperd en was er file vanaf Jabbeke.

Zaterdag heeft Viktor Verhulst via een bericht op Instagram gereageerd. “Ik wil graag iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes”, klinkt het. “Ik ben heel er geschrokken en het is een wonder dat ik ongedeerd uit het ongeval gekomen ben. Ook ben ik enorm opgelucht dat er niemand anders gewond geraakt is. Ik besef dat het anders had kunnen lopen.”

Viktor Verhulst betrokken in spectaculair ongeval in Jabbeke:
© JVM

(JVM/TLG/TV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten