Door het ongeval stonden de twee wagens dwars over de weg en was er geen doorgaand verkeer meer mogelijk. De E40 werd ter hoogte van de afrit Oudenburg afgesloten. Alle voertuigen dienden de snelweg te verlaten. Een vrachtwagenchauffeur die het ongeval zag gebeuren verwittigde de hulpdiensten.

Van de witte BMW bleef alleen nog schroot over. © JVMA

In totaal werden vier personen naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer diende over een afstand van 150 meter de vele brokstukken op te ruimen. Hoe het ongeval precies kon gebeuren wordt onderzocht. Tegen 07:20 uur was de snelweg weer vrij en werd die weer open gesteld voor all verkeer.

(JVMA)

Door het ongeval stonden de twee wagens dwars over de weg en was er geen doorgaand verkeer meer mogelijk. De E40 werd ter hoogte van de afrit Oudenburg afgesloten. Alle voertuigen dienden de snelweg te verlaten. Een vrachtwagenchauffeur die het ongeval zag gebeuren verwittigde de hulpdiensten. In totaal werden vier personen naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer diende over een afstand van 150 meter de vele brokstukken op te ruimen. Hoe het ongeval precies kon gebeuren wordt onderzocht. Tegen 07:20 uur was de snelweg weer vrij en werd die weer open gesteld voor all verkeer. (JVMA)