VIDEO – Politiezone RIHO geeft spectaculaire beelden vrij van crash op Stationsplein

© Bert Feys
Redactie KW

In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 december eindigde omstreeks 1 uur een achtervolging met een spectaculair ongeval aan het station van Roeselare. De politiezone RIHO heeft nu beelden vrijgegeven van die spectaculaire crash.

Een patrouille van de politie merkte een auto op waarvan de inzittenden zich vreemd gedroegen. Toen de politie wou overgaan tot een controle, vluchtte de Audi de Roeselaarse winkelstraat in. De wagen, met daarin twee 24-jarige Polen uit Roeselare, vluchtte het Stationsplein op. De wagen kon eerst nog de eerste verzinkbare paaltjes ontwijken, maar een tweede gevecht met dergelijke palen ging verloren.

De wagen kantelde en geraakte zwaar beschadigd. De politie kon de twee Polen snel inrekenen. De chauffeur bleek te veel gedronken te hebben. Hij is voor vijftien dagen zijn rijbewijs kwijt. Zijn vriend, die als passagier mee was, geraakte bij het ongeval lichtgewond. De brandweer van Roeselare kwam na het incident ter plaatse om de brokstukken van het ongeval op te ruimen.

Bekijk hieronder de beelden van de spectaculaire crash:

Politiezone RIHOhttps://www.facebook.com/politiezoneriho.be/https://www.facebook.comFacebook1280

Drinken en sturen gaat niet samen

Er was eens op 30/12/2018 …

Sturen en drinken gaat niet samen … en zeker niet als je dan nog wegvlucht van onze patrouille

Geplaatst door Politiezone RIHO op Dinsdag 8 januari 2019

video1.0https://www.facebook.com/politiezoneriho.be/videos/829552094077105/500

(BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier