VIDEO Man overlijdt nadat hij een boom ramt en niet uit brandend voertuig geraakt

De politie zette een tent op om de overledene aan het zicht te ontrekken. © JVM
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

Langs de Damse Vaart-Oost in Hoeke, op de grens van Damme en Knokke, gebeurde zondagochtend even na 06:30 een zwaar verkeersongeval.

De bestuurder van een personenwagen verloor er de controle over het stuur en belandde tegen een boom. Door de impact vloog het voertuig in brand.

De man kon zichzelf niet bevrijden en stief ter plaatste. De politie is nog steeds op zoek naar de identiteit van het slachtoffer. Door het ongeval was de weg in beide richtingen voor alle verkeer afgesloten. De omstandigheden waarin het ongeval is kunnen gebeuren worden onderzocht.

Joachim Coens, burgemeester van Damme: “De wagen is quasi volledig uitgebrand, en dat heeft natuurlijk tot gevolg dat het zeer moeilijk is om het slachtoffer te identificeren.”

Lokale Politie Damme/Knokke-Heist, weekofficier: “De bestuurder kwam vanuit Hoeke en reed richting Oostkerke. De identificatie van het slachtoffer is inderdaad niet eenvoudig. Uiteraard zoeken we via nummerplaat en andere kenmerken van de wagen, maar dat wil nog niet zeggen dat we daarom zomaar de bestuurder kunnen aanduiden. Het onderzoek is nu lopende en we proberen nu ‘af te vinken’ wie er al of niet met die wagen kan hebben gereden.”

https://www.youtube.com/watch?v=ENjaBtpy5QI

(PDV/JVM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier