De bestuurder van een personenwagen verloor er de controle over het stuur en belandde tegen een boom. Door de impact vloog het voertuig in brand.

De man kon zichzelf niet bevrijden en stief ter plaatste. De politie is nog steeds op zoek naar de identiteit van het slachtoffer. Door het ongeval was de weg in beide richtingen voor alle verkeer afgesloten. De omstandigheden waarin het ongeval is kunnen gebeuren worden onderzocht.

Joachim Coens, burgemeester van Damme: "De wagen is quasi volledig uitgebrand, en dat heeft natuurlijk tot gevolg dat het zeer moeilijk is om het slachtoffer te identificeren."

Lokale Politie Damme/Knokke-Heist, weekofficier: "De bestuurder kwam vanuit Hoeke en reed richting Oostkerke. De identificatie van het slachtoffer is inderdaad niet eenvoudig. Uiteraard zoeken we via nummerplaat en andere kenmerken van de wagen, maar dat wil nog niet zeggen dat we daarom zomaar de bestuurder kunnen aanduiden. Het onderzoek is nu lopende en we proberen nu 'af te vinken' wie er al of niet met die wagen kan hebben gereden."

(PDV/JVM)

De bestuurder van een personenwagen verloor er de controle over het stuur en belandde tegen een boom. Door de impact vloog het voertuig in brand.De man kon zichzelf niet bevrijden en stief ter plaatste. De politie is nog steeds op zoek naar de identiteit van het slachtoffer. Door het ongeval was de weg in beide richtingen voor alle verkeer afgesloten. De omstandigheden waarin het ongeval is kunnen gebeuren worden onderzocht. Joachim Coens, burgemeester van Damme: "De wagen is quasi volledig uitgebrand, en dat heeft natuurlijk tot gevolg dat het zeer moeilijk is om het slachtoffer te identificeren."Lokale Politie Damme/Knokke-Heist, weekofficier: "De bestuurder kwam vanuit Hoeke en reed richting Oostkerke. De identificatie van het slachtoffer is inderdaad niet eenvoudig. Uiteraard zoeken we via nummerplaat en andere kenmerken van de wagen, maar dat wil nog niet zeggen dat we daarom zomaar de bestuurder kunnen aanduiden. Het onderzoek is nu lopende en we proberen nu 'af te vinken' wie er al of niet met die wagen kan hebben gereden."(PDV/JVM)