Verslagenheid groot bij vrienden van dodelijk slachtoffer uit Tielt na vluchtmisdrijf

Ruben Wauters. © GF
Redactie KW

Ruben Wauters (26) uit Tielt is woensdagavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Berendrecht. Hij overleed na een aanrijding op een parking van de Antwerpse haven, waar hij met zijn vrachtwagen stilstond. De aanrijder pleegde vluchtmisdrijf en voor Ruben kwam alle hulp te laat.

Hoe het ongeval gebeurde is nog niet duidelijk, maar Ruben overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Ruben was werkzaam in het transportbedrijf VM Trans uit Zwevezele. Hij was trots op zijn camion.

Het was zijn hobby zijn mooie vrachtwagen te perfect onderhouden en hij was een topchauffeur. Ook had hij een prachtige motor, waarmee hij zo graag rondreed in de vrije momenten.

Truckshow

Ruben was een heel geliefd persoon bij zijn vele vrienden en collega’s. Dat getuigen ook vele steunbetuigingen op Facebook. “Afgelopen zaterdag nam Ruben met zijn vrienden nog deel aan een truckshow in Meulebeke”, vertelt goede vriendin Céline De Mol.

“Op zijn Facbookpagina staan al veel rouwbetuigingen en ook een oproep om als eerbetoon volgende week rode lintjes aan de vrachtwagens, wagens en motors te hangen. Het is de bedoeling dat we elkaar herkennen op de weg, want we vormen allemaal een grote familie. We gaan een supergast missen. Hij stond voor iedereen dag en nacht klaar.”

(NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier