Langs de Brugsesteenweg in Bredene slipte rond 6.10 uur een Ford Transit tegen een verkeersbord met lichte schade tot gevolg. Om 6.45 uur slipte een Nissan Almera in de Duiveketestraat in De Haan. Het voertuig belandde in de gracht en moest eruit getrokken worden door een takelwagen.

Op de hoek van de Bloemenlaan en de Langestraat te Wenduine kwamen rond 8.30 uur een Porsche Cayenne en een Ford C-Max met elkaar in aanrijding met stoffelijke schade en enige verkeershinder op het kruispunt tot gevolg. Rond 9 uur slipte een Mercedes Sprinter op de Koninklijke Baan te De Haan nabij het Zeepreventorium en kwam dwars over de rijbaan te staan. Het voertuig moest getakeld worden.

Bij geen enkel ongeval raakte iemand gewond. De politie roept op om extra voorzichtig te zijn op de weg.

Langs de Brugsesteenweg in Bredene slipte rond 6.10 uur een Ford Transit tegen een verkeersbord met lichte schade tot gevolg. Om 6.45 uur slipte een Nissan Almera in de Duiveketestraat in De Haan. Het voertuig belandde in de gracht en moest eruit getrokken worden door een takelwagen.Op de hoek van de Bloemenlaan en de Langestraat te Wenduine kwamen rond 8.30 uur een Porsche Cayenne en een Ford C-Max met elkaar in aanrijding met stoffelijke schade en enige verkeershinder op het kruispunt tot gevolg. Rond 9 uur slipte een Mercedes Sprinter op de Koninklijke Baan te De Haan nabij het Zeepreventorium en kwam dwars over de rijbaan te staan. Het voertuig moest getakeld worden.Bij geen enkel ongeval raakte iemand gewond. De politie roept op om extra voorzichtig te zijn op de weg.