Veel details over het kindje van twee dat donderdagmiddag vermist was, zijn er niet. De verdwijning van het kindje werd meteen als onrustwekkend beschouwd. Boven Kuurne, Harelbeke, Bavikhove en zelfs Hulste cirkelde sinds 16.30 uur een politiehelikopter en de politiediensten zochten met man en macht naar het kind. Volgens buurtbewoners gaat het om een peuter uit de wijk Schardauw en was het kindje al enkele uren verdwenen.

Waarnemend korpschef Jean-Marc Van Bellingen van de politiezone Vlas bevestigde iets over 17 uur de zoektocht naar een vermiste minderjarige. "Ook de Cel Vermiste Personen werd ingeschakeld en het parket van Kortrijk is ingelicht", klinkt het. Om 17.15 uur kwam het goede nieuws dat de peuter gezond en wel terecht was. De mama had haar kindje meegenomen naar Brussel vandaag zonder de rest van het gezin op de hoogte te brengen.

Veel details over het kindje van twee dat donderdagmiddag vermist was, zijn er niet. De verdwijning van het kindje werd meteen als onrustwekkend beschouwd. Boven Kuurne, Harelbeke, Bavikhove en zelfs Hulste cirkelde sinds 16.30 uur een politiehelikopter en de politiediensten zochten met man en macht naar het kind. Volgens buurtbewoners gaat het om een peuter uit de wijk Schardauw en was het kindje al enkele uren verdwenen.Waarnemend korpschef Jean-Marc Van Bellingen van de politiezone Vlas bevestigde iets over 17 uur de zoektocht naar een vermiste minderjarige. "Ook de Cel Vermiste Personen werd ingeschakeld en het parket van Kortrijk is ingelicht", klinkt het. Om 17.15 uur kwam het goede nieuws dat de peuter gezond en wel terecht was. De mama had haar kindje meegenomen naar Brussel vandaag zonder de rest van het gezin op de hoogte te brengen.