Zwangere mama en 2 kinderen naar ziekenhuis na ongeval op Noorderring in Ieper

De Peugeot werd twee keer aangereden.© LSI
De Peugeot werd twee keer aangereden.© LSI
Redactie KW

Een ongeval met een varkenstransport, bestelwagen en een voertuig heeft woensdagnamiddag op de Noorderring in Ieper een tijdlang voor verkeershinder gezorgd. Een gezin met 2 kinderen uit Diksmuide moest preventief naar het ziekenhuis overgebracht worden.

Het ongeval gebeurde rond 14.15 uur op de ringweg in de richting van Poperinge. Net voorbij het op- en afrittencomplex van de A19 kwam het om een onduidelijke reden tot een eerder lichte botsing tussen het varkenstransport van een 22-jarige jongeman uit Vleteren en de Peugeot 207 van het gezin uit Diksmuide.

Door de botsing ging de Peugeot evenwel aan het slippen en kwam op één van de rijstroken in de tegenovergestelde richting terecht. Daar kon een 54-jarige man uit Langemark-Poelkapelle in zijn bestelwagen Fiat Ducato het voertuig niet meer ontwijken. Het kwam tot een zware aanrijding met de achterkant van de Peugeot. In de Peugeot zat een koppel met 2 dochtertjes van 6 en 4 jaar. De 44-jarige man liep een hoofdwonde op en werd samen met zijn 37-jarige zwangere vrouw en hun 2 kinderen naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval waren drie van de vier beschikbare rijstroken versperd. In de richting van Langemark-Poelkapelle en de oprit van de A19 moest het verkeer via de pechstrook passeren. In de andere richting bleef één rijstrook open. Het zorgde voor kleine files.

(LSi)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten