https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Bestuurster verliest controle over voertuig op Diksmuidse weg in Nieuwpoort

De bestuurster zat gekneld in het wrak en moest door de brandweer worden bevrijd. © José Tyteca
Redactie KW

Zaterdagavond verloor een bestuurster uit Ramskapelle bij Nieuwpoort de controle over haar voertuig langs de Diksmuidse Weg tussen Pervijze en Nieuwpoort. De wagen reed in de richting van Ramskapelle toen het in een lichte bocht fout liep.

“De Volkswagen Jetta kwam in de zachte berm terecht, ramde een verkeerspaaltje en sloeg te pletter tegen een boom. De wagen tolde verder en kwam in het struikgewas tegen enkele kleinere bomen op zijn flank tot stilstand”, zegt brandweerkapitein Mathijs Demey. De bestuurster zat gekneld in het wrak en moest door de brandweer worden bevrijd.

Het duurde een hele poos vooraleer de zwaargewonde vrouw uit het voertuig kon worden ontzet en onder MUG begeleiding naar het ziekenhuis kon worden overgebracht. In de wagen zat ook nog een meisje dat eveneens gewond naar het ziekenhuis werd overgebracht. Door het ongeval was de baan ter hoogte van Booitshoeke en ter hoogte van Ramskapelle lange tijd volledig afgesloten. Men moest er plaatselijk omrijden. (Jose Tyteca)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten