Zoveelste ongeval in bochtige straat bij Ieper: twee personen naar ziekenhuis, wagens total loss

De voertuigen liepen zware schade op. Brandweer Westhoek werd opgeroepen om signalisatie te voorzien in afwachting van de opruimingswerken. © TPAB
Redactie KW

In de bochtige Krommenelststraat bij Ieper is andermaal een verkeersongeval gebeurd: zaterdag rond 11 uur knalden twee wagens tegen elkaar. Twee personen raakten gewond en moesten overgebracht worden naar het ziekenhuis, de betrokken voertuigen liepen zware schade op.

Volgens vaststellingen van politiezone Arro Ieper verloor een 27-jarige man uit Heuvelland de controle over het stuur van een Opel. Hij kwam er in aanrijding met een Franse Nissan, bestuurd door een vrouw van 54 jaar. Beide bestuurders liepen verwondingen op en werden overgebracht naar het Jan Yperman Ziekenhuis.

De voertuigen liepen zware schade op. Brandweer Westhoek werd opgeroepen om signalisatie te voorzien in afwachting van de opruimingswerken. De Ieperse takeldienst Depannage Rik kwam de Opel takelen en tegen 14 uur was de weg opnieuw vrij toegankelijk voor het verkeer uit beide richtingen.

In de Krommenelststraat gebeurden de voorbije jaren tal van ongevallen. Bestuurders worden wel eens verrast door een paar scherpe bochten in de straat. (TP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier