https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Zeventiger belandt met auto tegen elekriciteitspaal

De elektriciteitspaal brak doormidden, maar bleef wel min of meer recht staan. © BB
Redactie KW

In de Sportstraat in Ichtegem is dinsdagmorgen rond 8.35 uur een auto tegen een elektriciteitspaal gebotst. De bestuurder, een man van 72 uit Koekelare, werd lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht. De elektriciteitspaal brak doormidden, maar bleef wel min of meer recht staan.

Het ongeval gebeurde aan de hoek van de uitrit van het keuringsbureau. De bestuurder kwam uit de richting van de Arthur Coussensstraat en verloor om onbekende reden de controle over het stuur.

Aanzienlijke schade

Zijn Volvo reed over een duiker van een akker, ploegde een tiental meter verder langs de rand van de akker en eindigde tegen de paal. De schade aan het voertuig is aanzienlijk en ook de paal kraakte doormidden.

De brandweer werd opgeroepen om de bestuurder te bevrijden omdat die mogelijk gekneld zat, maar dat laatste bleek uiteindelijk niet het geval.

Fluvius

Een ziekenwagen bracht de inzittende over naar de kliniek voor een medische check-up. De politie deed de nodige vaststellingen en riep een takeldienst op. Nutsmaatschappij Fluvius zal de paal moeten vervangen. (BB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.