Winterprik zorgt voor resem ongevallen in onze provincie

© JVM
Redactie KW

Vanmorgen zorgde een koufront met smeltende sneeuw, fikse regen en hagel voor heel wat ellende op de wegen.

Rond 11 uur gingen op de A11 ter hoogte van de afrit Zeebrugge-Haven in beide richtingen verschillende wagens van de weg, de meeste met blikschade tot gevolg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook in de regio Jabbeke-Oudenburg lag de weg er gevaarlijk glad bij en lieten verschillende chauffeurs zich verrassen. Zo reden twee auto’s in de gracht ter hoogte van de afrit Oudenburg in de richting van de kust. Ook aan de overkant in de richting van Jabbeke gingen wagens aan het slippen en kwamen op de pechstrook tot stilstand

© JVM

Bij de ongevallen raakte niemand gewond. Het blijft nog de hele dag opletten op de weg. (JVM)

Ook een ambulance-auto geraakte van de weg in Oostduinkerke.
Ook een ambulance-auto geraakte van de weg in Oostduinkerke. © BB

Ook deze middag bleef watergladheid en felle buien het verkeer parten spelen. Zo gebeurde op de E40 net voorbij de oprit Loppem in de richting van de kust een ongeval. Daarbij raakten drie voertuigen betrokken. Gewonden vielen er niet. Wel was de linker- en middenrijstrook versperd. De brandweer zorgde voor de nodige signalisatie, de verkeerspolitie deed de vaststellingen. Door het ongeval was het file rijden vanaf Brugge.

© (Foto JVM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.