Wagen ramt huis in Ruddervoorde

Redactie KW

In de Torhoutsestraat in Ruddervoorde-Oostkamp gebeurde zaterdagavond rond 21.30 uur een spectaculair ongeval.

Een personenwagen die in de Westkantstraat uit de richting van Lichtervelde kwam merkte te laat op dat de weg dwarste. De 30-jarige vrouw achter het stuur reed eerst over de vluchtheuvel de baan over, reed vervolgens de oprit van een woonhuis op om recht te sturen en de voorgevel van het huis te ramen. Vervolgens kwam de wagen tot stilstand aan de zijkant van het huis, in de tuin.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De ravage was niet min. De bestuurder diende uit zijn voertuig bevrijd te worden, maar zat niet klem. Zij werd naar het ziekenhuis overgebracht. De schade aan het huis is enorm. De voordeur en een stuk van de gevel werden compleet vernield. Als bij wonder vielen er in het huis geen slachtoffers.

Niet onbewoonbaar

Alhoewel de schade aan de woning groot is, is het huis niet onbewoonbaar. De brandweer zorgde met panelen dat de woning wind- en regendicht is. Ook burgemeester Jan de Keyser (CD&V) kwam ter plaatse om de bewoners een hart onder de riem te steken.

(JVMA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.