Wagen eindigt tegen woning na dolle rit in Oostduinkerke

© (Foto JT)
© (Foto JT)
Redactie KW

Woensdagavond eindigde een dolle rit van een bestuurder tegen de gevel van een woning in de Roelstraat in Oostduinkerke.

De wagen kwam uit de richting van Koksijde-Dorp toen het na een lichte bocht in de Koksijdesteenweg verkeerd liep. De bestuurder raakte de controle over zijn voertuig kwijt en reed aan de overkant van de weg dwars door een haag. De wagen reed vervolgens een twintigtal meter door een weide waar hij nogmaals een haag uit de grond rukte. De stuurloze wagen stak uiteindelijk de Roelstraat, een zijstraat van de Koksijdesteenweg, over om vervolgens een verlichtingspaal omver te rijden en door de tuin tegen de voorgevel van een woning tot stilstand te komen.

De verlichtingspaal beschadigde het dak van de garage en ook de zijgevel van de woning werd door de aanrijding beschadigd. De bestuurder kwam er zonder verwondingen vanaf, maar zijn wagen werd zwaar toegetakeld. De brandweer kwam ter plaatse om de pannen boven de garage, die door de omgevallen verlichtingspaal waren verschoven, vast te leggen en controleerde ook de stabiliteit van de gevel waartegen de wagen was terecht gekomen. (JT)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten