https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Vuilniswagen botst op huis in Lichtervelde

© (Foto BF)
Redactie KW

Een chauffeur van een vuilniswagen botste maandagmiddag omstreeks 12 uur met zijn voertuig tegen de muur en brievenbus van een woongedeelte nabij de firma Anfora in Lichtervelde. De brandweer moest ter plaatse komen om de muur te verstevigen.

Op maandag worden de rolcontainers opgehaald langs de Kauwentijnestraat in Lichtervelde. Zo ook bij de firma Anfora, gespecialiseerd in de toelevering van mechanische onderdelen aan de industrie. De chauffeur van de vuilniswagen was maandagochtend iets later dan anders. Hij draaide met zijn voertuig achterwaarts de parking nabij het bedrijf op, maar botste in alle haast tegen een brievenbus die aan een woongedeelte nabij het bedrijf hangt.

De muur toonde duidelijke schade van de aanrijding. Nadat alle nodige paparassen omtrent het ongeval in orde werden gebracht, werd ook de brandweer opgeroepen. Na een grondige controle bleek er geen instortingsgevaar, maar de brandweer besliste toch om de muur wat extra te verstevigen. Bij het ongeval geraakte niemand gewond, de vuilniswagen liep wel ook enige schade op aan het gedeelte om de containers op te tillen. (BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.