Vrouw gewond na zware klap in Kuurne

De vrouw moest uit haar wagen bevrijd worden.© GVZ
De vrouw moest uit haar wagen bevrijd worden.© GVZ
Redactie KW

Vrijdagmorgen vroeg raakte een vrouw gewond nadat een vrachtwagenchauffeur op het kruispunt van de Brugsesteenweg en de R8 het rode licht negeerde.

Omstreeks 4.30 uur reed een vrouw uit Harelbeke via de R8 naar haar werk in Gullegem. Op het kruispunt met de Brugsesteenweg kwam het tot een aanrijding met een vrachtwagen die vanuit Kuurne richting Kortrijk reed. De Poolse chauffeur was door het rode licht gereden.

Hevige rugpijn

Door de klap werd het voertuig van de vrouw weg gekatapulteerd en kwam het een eind verder op de grasberm tot stilstand. Het slachtoffer zat niet gekneld maar klaagde wel van hevige rugpijn. De brandweer verwijderde het dak van de wagen om de bestuurster voorzichtig uit haar voertuig te halen. Het mug-team diende haar de eerste zorgen toe.

De vrachtwagenbestuurder bleef ongedeerd. Bij het ongeval werd ook een verkeerslicht geraakt. De verbinding tussen de buiten- en binnenring was lange tijd voor het verkeer afgesloten. (GVZ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten