Vrouw gewond na botsing tussen speed pedelec en elektrische fiets

Redactie KW

In de Sint-Bertinuslaan in Ichtegem raakte een 31-jarige vrouw maandag gewond na een botsing tussen een speed pedelec en een elektrische fiets. De vrouw moest voor verzorging naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde maandagochtend rond 8 uur in het centrum van Ichtegem. Een 42-jarige vrouw uit Ichtegem reed met haar elektrische fiets langs het tweerichtingsfietspad in de Sint-Bertinuslaan in de richting van Koekelare. Een 31-jarige vrouw uit Koekelare reed met haar speed pedelec langs hetzelfde fietspad maar in tegenovergestelde richting. Ter hoogte van het kruispunt met de Sint-Amandusstraat vertraagtdede 42-jarige fietsster om over te steken naar de Sint-Amandusstraat.

Net op dat moment kwam de 31-jarige vrouw aangereden en haperde zij met het stuur van haar speed pedelec aan het stuur van de elektrische fiets. De 31-jarige vrouw kwam hierdoor ten val en werd licht gewond overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis campus Sint-Rembert Torhout. De politie Kouter kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.