Vrouw (32) kan dag na haar verjaardag harde klap op E403 niet vermijden

De vrouw kon de klap met haar voorligger niet vermijden. © foto LV
Levi Verbauwhede
Levi Verbauwhede Medewerker KW

Aan de oprit van de E403 in Izegem vond zaterdagmiddag een ongeval plaats. Een 32-jarige vrouw die richting Brugge reed kon het plotse remmen van de auto’s voor haar niet meer ontwijken en knalde zo op de achterkant van haar voorligger. Bij de kop-staartbotsing geraakte niemand gewond.

Heel wat Belgen zakken dit weekend af naar de kust om de extreme hitte in het binnenland te ontlopen. Daardoor was en is het nog steeds vrij druk op de snelwegen. Op de E403 richting Brugge stropte het verkeer ter hoogte van de oprit in Izegem.

Een 32-jarige vrouw, die gisteren nog haar verjaardag vierde, zag hoe de auto’s voor haar plots de remmen toeknepen en probeerde een kop-staartbotsing te vermijden. Maar ondanks haar alerte reactie kwam het toch tot een aanvaring met haar voorligger.

Schade

De donkergrijze Peugeot knalde op de achterkant van een zwarte Volvo, die opvallend weinig schade leed. De wagen van de vrouw vertoont wel zware averij, maar gelukkig geraakte niemand gewond bij het ongeval.

De brandweer en politie kwamen ter plaatse om de schade op te meten en het verkeer te regelen. Door het accident was namelijk een flinke file ontstaan op de autosnelweg. Na het opruimen van de brokstukken kon het verkeer opnieuw alle rijstroken van de E403 gebruiken. De Peugeot van de dame werd getakeld.

(LV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.