Vrouw (28) gewond bij ongeval in Moorslede waar drie wagens bij betrokken raken

Er raakten drie wagens betrokken bij het ongeval. © BF
Redactie KW

Dinsdagavond gebeurde omstreeks 18 uur een ongeval op het kruispunt van de Iepersestraat en de Roomstraat in Moorslede. Een 28-jarige vrouw uit Moorslede raakte daarbij lichtgewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De 28-jarige vrouw reed richting Moorslede en wou de Romenstraat inslaan. Op dat ogenblik kwam er een tegenligger aangereden. Beide wagens botsten frontaal, een derde wagen die net ook kwam aangereden deelde in de brokken. De hulpdiensten snelden onmiddellijk ter plaatse. Onder andere de brandweer rukte uit omdat de vrouw mogelijks gekneld zat.

Drie wagens beschadigd

Uiteindelijk moest de brandweer nauwelijks tussenkomen. Dankzij de airbags van de wagens bleef het menselijk leed bij het voorval eerder beperkt. Enkel de 28-jarige vrouw uit Moorslede werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Zowel de betrokken Opel, Volkswagen als Citroën geraakten bij het ongeval zwaar beschadigd. De drie wagens zijn rijp voor de schroothoop en moesten getakeld worden. Door het ongeval bleef de Iepersestraat, de verbindingsweg tussen Moorslede en Zonnebeke, een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.