Vrachtwagens rijden frontaal op elkaar in ter hoogte van Geluwe

Beide vrachtwagens moesten getakeld worden.© CL
Beide vrachtwagens moesten getakeld worden.© CL
Christophe Lefebvre

Een indrukwekkend verkeersongeval op de N58, waarbij 2 vrachtwagens betrokken raakte, zorgde maandagvoormiddag voor heel wat verkeershinder. Beide chauffeurs raakten licht gewond en de ochtendspits draaide volledig in de soep.

Rond 8.00 uur reden beide tientonners, ter hoogte van de verkeerswisselaar met de A19 en de N58, om een nog onbekende reden frontaal op elkaar.

De aanrijding resulteerde in heel wat schade en ook beide chauffeurs moesten naar het ziekenhuis worden overgebracht. Daar bleken hun verwondingen mee te vallen en mochten ze diezelfde voormiddag nog naar huis vertrekken;

Indrukwekkende files

Op de A19 werden de afritten naar de N58 voor het verkeer afgesloten en ook aan het ronde punt, dat de kruising met de N58 en de Ieperstraat verzorgt, werd het verkeer afgeleid. Dit zorgde, in combinatie met de ochtendspits, voor indrukwekkende files die tot in het centrum van Menen en Geluwe voelbaar waren.

De takelwerken, waarbij beide trucks uit de gracht moesten worden getakeld, namen een volledige voormiddag in beslag. Tijdens die werken bleef de rijbaan volledig dicht en werd het doorgaande verkeer via secundaire wegen omgeleid.

(CL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten