https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Vrachtwagen verliest steenpuin en beschadigt enkele wagens

© (Foto CLL)
Christophe Lefebvre

Woensdagnamiddag verloor een vrachtwagen een deel van zijn lading in de Dronckaertstraat. Werknemers van het bedrijf kwamen ter plaatse om het steenpuin te ruimen. Enkele wagens raakten licht beschadigd.

Rond 14:15 uur reed een vrachtwagen van de firma Lavaert voorbij het rond punt, dat het kruispunt maakt van de Dronckaertstraat en de Larstraat. Bij het opdraaien liep het even fout waardoor een aanzienlijk deel steenpuin op de weg terecht kwam. Tussen de Grote Molenstraat en het rond punt kon het verkeer dan ook niet meer op een veilige manier verder rijden.

De politie kwam ter plaatse die het doorgaande verkeer in de richting van Marke via de Larstraat liet omrijden. De firma, gespecialiseerd in grondwerken, stuurde meteen een aantal van hun werknemers met gespecialiseerde machines ter plaatse. Industriële poetsborstels en een graafmachine maakten het wegdek opnieuw berijdbaar, terwijl de politie het verkeer in de richting van de N58 alternerend liet passeren.

Niemand raakte gewond en hoewel een tweetal voertuigen lichte schade opliepen, besloten de bestuurders geen aangifte te doen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.