Vierjarig kindje ernstig gewond na zware aanrijding in Boezinge

Redactie KW

Er gebeurde maandagavond een zwaar verkeersongeval op de Diksmuidseweg bij het Ieperse dorp Boezinge. Twee bestelwagens probeerden rond 18.15 uur een tractor in te halen. De eerste kon invoegen, maar de tweede kwam frontaal in botsing met een auto uit de tegenovergestelde richting.

De bestelwagen kwam op de berm en het fietspad tot stilstand. In de auto zaten een vrouwelijke bestuurster en haar vierjarig kindje. Beide inzittenden en de bestuurder van de bestelwagen liepen verwondingen op en werden overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens informatie van het parket zouden de twee volwassenen vandaag al het ziekenhuis mogen verlaten. Het kind is zwaargewond maar niet in levensgevaar.

Volgens het parket was er geen sprake van overdreven snelheid of alcohol. Er werd een verkeersdeskundige aangesteld, die ter plaatse kwam om de nodige vaststellingen te doen. Intussen zorgde de politie voor signalisatie op het rijvak, dat versperd was door de betrokken wagens. Het verkeer kon beurtelings passeren tot de wagens getakeld werden. (TP)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.