Twintiger komt om bij tragisch ongeval

Xander De Roo rechts van zijn collega Jason Moerman, met wie hij café Barville openhield op de Markt in Tielt.© TVH
Xander De Roo rechts van zijn collega Jason Moerman, met wie hij café Barville openhield op de Markt in Tielt.© TVH
Bert Feys
Bert Feys Medewerker KW

Twintiger Xander De Roo uit Tielt is vrijdagavond omstreeks 18.30 uur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval langs de Deinsesteenweg. De jongeman verloor de controle over het stuur van zijn motorfiets en belandde tegen een duiker.

Hoe het ongeval precies gebeurde is onduidelijk. De jongeman belandde met zijn motor naast de weg en knalde tegen een duiker. De hulpdiensten snelden nog ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat.

De bekende jongeman stierf aan zijn verwondingen. Bij het ongeval waren er geen andere voertuigen betrokken. Doordat er een getuige was van hetgeen er is gebeurd, werd er geen deskundige ter plaatse geroepen.

Xander De Roo (22) opende vorig jaar samen met Jason Moerman de deuren van horecazaak Barville in het centrum van Tielt. De twee jonge vrienden voerden daar de voorbije periode nog serieuze verbouwingswerken door. Op sociale media werden inmiddels reeds tientallen verslagen berichten gepost na het overlijden van de graag geziene jongeman.

Xander de Roo waarom zo vroeg? 😭 hoe is dit kunnen gebeuren? Waarom nemen ze u van ons weg? Zal u missen maatje hou je goed hier boven! Het gemis zal groot zijn 😭😭 voor altijd in men hart ❤️😭

Geplaatst door Louis Couckuyt op Vrijdag 26 februari 2021

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten