Twee zwaargewonden bij ongeval op de E17

Redactie KW

Op de E17 in Waregem richting Gent is afgelopen nacht een zwaar ongeval gebeurd. Twee wagens gingen over de kop en de bestuurders raakten zwaargewond. Het parket heeft een deskundige aangesteld.

Het ongeval gebeurde iets na 1 uur op de E17 in Waregem. Een wagen botste op de oplegger van een vrachtwagen, begon te tollen en raakte zo een andere wagen op het linkerrijvak. De beide voertuigen gingen over de kop. De brandweer moest de bestuurders bevrijden. “Het gaat om een Belg en een Fransman”, aldus het parket van Kortrijk. “Een tijdlang waren ze in levensgevaar, maar ondertussen is hun toestand stabiel. De precieze omstandigheden van het ongeval moeten nog verder worden onderzocht door een verkeersdeskundige.”

Over de rijweg lagen heel wat brokstukken en de rechter- en middenrijstrook waren een tijdlang versperd. De voertuigen moesten worden getakeld en het wegdek schoongemaakt. Omstreeks 6 uur was de weg weer vrijgemaakt. (Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten