Twee ongevallen in Oostendestraat in Torhout zorgen even voor verkeershinder

In de Oostendestraat in Torhout gebeurden dinsdag twee ongevallen waarbij het tot een kop-staartbotsing kwam. © JH
Redactie KW

In de Oostendestraat in Torhout gebeurden dinsdag twee ongevallen waarbij het tot een kop-staartbotsing kwam. Bij het eerste ongeval vielen twee lichtgewonden. Door de beide incidenten ontstond telkens wat verkeershinder.

Het eerste ongeval gebeurde met drie wagens gebeurde even voor 8 uur in de Oostendestraat niet ver van de Hillestraat. Een 53-jarige vrouw uit Torhout reed met haar personenwagen in de richting van Oostende toen ze plots moest remmen voor de wagen die voor haar reed. De 40-jarige man uit Koekelare die achter haar reed met zijn bestelwagen remde ook af, maar werd achteraan aangereden door een personenwagen bestuurd door een 39-jarige vrouw uit Torhout. Hierdoor kwam zijn bestelwagen tegen de wagen van de 53-jarige bestuurster terecht.

Zowel de 40-jarige bestuurder als de 53-jarige bestuurster werden licht gewond. De vrouw werd overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis campus Sint-Rembert Torhout. De brandweer plaatste de nodige signalisatie tot de wagens getakeld werden.

Omstreeks 12.15 uur gebeurde eveneens op de Oostendestraat ter hoogte van de Wijnendale-Molenstraat een tweede ongeval. Een Renault reed er achteraan in op een Fiat 500 waarbij die eerste fikse blikschade opliep. Ook door dat tweede ongeval was er flink wat verkeershinder. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.