Twee ongevallen in centrum Houthulst, motorrijder lichtgewond

© JH
© JH
Redactie KW

De politie moest zaterdag tweemaal tussenbeide komen voor verkeersongevallen in het centrum van Houthulst. Bij een van die ongevallen raakte een motorrijder lichtgewond.

Het eerste ongeval gebeurde zaterdag rond 16.20 uur in de Eugene de Grootelaan. Daar was een motorrijder om een onduidelijke reden plots ten val gekomen. Wellicht verloor de bestuurder gewoon de controle over het stuur. Bij het ongeval waren geen andere bestuurders betrokken. De valpartij gebeurde ter hoogte van het kruispunt met de Stadenstraat.

Zowel de politie als de medische hulpdiensten snelden ter plaatse. Daar bleek dat de motorrijder lichte verwondingen opliep. Een ambulance bracht de motard over naar het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper voor verdere verzorging. De motor werd getakeld.

Enkele uren later gebeurde een ander verkeersongeval in de Cassierslaan in Houthulst. Daar ging het omstreeks 21.40 uur om een verkeersongeval met enkele stoffelijke schade waarbij de bestuurder vluchtmisdrijf pleegde. Een voertuig reed er een geparkeerde personenwagen aan en reed weg zonder zich te bekommeren over de schade die er werd veroorzaakt.

Na een melding ging een politie ploeg ter plaatse en kon het aanrijdende voertuig iets verder aantreffen. Er werd een pv opgesteld tegen de bestuurder die later nog een boete kan krijgen.

(JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.