Twee lichte bestelwagens botsen op verraderlijk kruispunt in Sint-Eloois-Winkel; één lichtgewonde en heel wat stoffelijke schade

Wie uit de Kleine Izegemsestraat komt, moet voorrang verlenen. Maar de zichtbaarheid is er beperkt. Bij het ongeval moesten het muurtje voor de woning met het huisnummer 20 in de Lendeleedsestraat net als de verkeersborden er aan geloven.
Wouter Vander Stricht

Zaterdagnamiddag deed zich op het kruispunt van de Lendeleedsestraat en de Klein Izegemstraat in Sint-Eloois-Winkel een ongeval voor waarbij één lichtgewonde viel.

Door de beperkte zichtbaarheid staat het kruispunt geboekstaafd als verraderlijk, verkeer uit de Kleine Izegemsestraat moet voorrang verlenen aan dat op de Lendeleedsestraat.

Dit keer botsten er twee lichte vrachtwagens. De Opel Vivaro bestuurd door Sandy O. (46, Ledegem) werd er door de botsing tegen het muurtje van de woning met het huisnummer 20 gekatapulteerd, de bestuurder raakte daarbij lichtgewond.

De andere wagen, een Peugeot Partner, werd bestuurd door Colin L. (21) uit Wevelgem. Door de klap werd een muurtje voor de woning vernield en moest ook de verkeerssignalisatie er aan geloven.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.