Range Rover belandt in Bredense voortuin met zware schade tot gevolg, politieman aangereden tijdens vaststellingen

De ravage is groot. © BB
Redactie KW

In de Brugsesteenweg in Bredene is vrijdag kort voor middernacht een bestuurder de controle over zijn Range Rover verloren en in een voortuin beland. De aangerichte schade is groot en de twee inzittenden raakten gewond. Een politieman die de vaststellingen kwam doen, belandde zelf in het ziekenhuis.

“Onze diensten werden rond 23.45 uur opgeroepen voor een Range Rover die om onverklaarbare reden, op een kaarsrechte baan, plots bruusk van het traject afweek en in een voortuin reed. Een poort, muurtje, omheining en vier bomen sneuvelden.”

“Het voertuig liep ook zware schade op. Twee inzittenden bleken lichtgewond en werden naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder (50) uit Bredene legde daar een positieve ademtest af”, zegt commissaris Dennis Goes van de lokale politie Bredene/De Haan.

Aangereden door fietser

“Tijdens de politionele vaststellingen is een collega omver gereden door een man op een elektrische fiets. Onze collega kreeg een ferme klap te verwerken en belandde op de grond. Ook hij werd naar het ziekenhuis overgebracht ter verzorging en is een week buiten strijd. De tegenpartij, de fietser, viel op de grond maar een ziekenhuisopname bleek niet nodig”, aldus Dennis Goes.

De bestuurder van de Range Rover zag alvast zijn rijbewijs ingetrokken voor rijden onder invloed van alcohol.

(BB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten