https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Opnieuw ongeval met blikschade op berucht kruispunt

© (Foto CLL)
Christophe Lefebvre

Vrijdagnamiddag werden de hulpdiensten naar de N32 gestuurd, nadat 2 voertuigen op elkaar in reden. Beide bestuurders kwamen er zonder kleerscheuren vanaf maar de schade is aanzienlijk. Het is het zoveelste incident op het ondertussen beruchte kruispunt.

De politie riep al verschillende malen op tot voorzichtigheid voor wie het kruispunt van de N32 en de A19 benadert, een oproep die ook vrijdagnamiddag op een pijnlijke manier in de verf werd gezet.

Kort na 15 uur wilde de chauffeur van een BMW, komende vanuit Roeselare, de A19 in de richting van Kortrijk oprijden. Hij merkte te laat de Volkswagen terreinwagen op die uit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. Een aanrijding werd onvermijdbaar en daar kwam vooral de BMW zwaar gehavend uit. Het voertuig kwam tot stilstand op het kruispunt, terwijl de terreinwagen nog tot aan de brug kon rollen. Beide chauffeurs kwamen er met de schrik van af, de zoveelste slachtoffers van een kruispunt dat wel het ongeluk lijkt aan te trekken.

Op 15 september raakten 2 voertuigen op dezelfde plaats en onder gelijkaardige omstandigheden betrokken in een ongeval. Op 22 september kwamen dan weer een auto en een vrachtwagen op dezelfde plaats met elkaar in aanraking.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.