Opnieuw dodelijk ongeval langs Damse Steenweg in Dudzele

© JVMA
© JVMA
Jan Van Maele
Jan Van Maele Medewerker KW

Dinsdagavond even over 19.30 uur gebeurde op de Damse Steenweg in Dudzele bij Brugge een dodelijk verkeersongeval.

Een personenwagen die in de richting van Dudzele dorp reed ging er in een flauwe bocht van de weg en kwam frontaal tegen een boom terecht.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse inclusief mugheli om de bestuurder die in zijn voertuig geklemd zat te bevrijden. Maar voor de man van 47 uit Brugge kon geen hulp meer baten. Hij overleed ter plaatse.

Kwalijke reputatie

Het parket vorderde een verkeersdeskundige om de juiste omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Zeker is dat er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken waren. Op de Damse Steenweg gebeurden de afgelopen maanden al meer dodelijke ongevallen. De weg heeft een kwalijke reputatie.

Op dezelfde plaats van het ongeval staat een grafsteen van een bestuurder die in 2010 op twee bomen na op de zelfde plaats verongelukte. Door het ongeval was de Damse Steenweg een hele tijd afgesloten voor alle verkeer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.