Oostendenaar onder invloed veroorzaakt ravage in Zandvoordestraat in Oudenburg

Redactie KW

In de Zandvoordestraat in Oudenburg moesten donderdagavond drie wagens getakeld worden nadat een 34-jarige automobilist uit Oostende tijdens een inhaalmaneuver frontaal op een tegenligger botste.

De 34-jarige Oostendaar reed met zijn personenwagen langs de Zandvoordsestraat in de richting van Oostende. Eerst week hij af van zijn rijvak en botste tegen een geparkeerde personenwagen.

Frontale botsing

Na even te zijn gestopt, vervolgde hij zijn weg. Bij het inhalen van een paar fietsers kwam hij op het andere rijvak terecht waar hij frontaal in aanrijding kwam met een tegenligger, een personenwagen bestuurd door een 33-jarige vrouw uit Oudenburg. Door de klap werd deze laatste tegen een geparkeerde bestelwagen geslingerd.

De 34-jairge bestuurder werd licht gewond overgebracht naar het AZ Damiaanziekenhuis in Oostende. Hij wass onder invloed van alcohol.

Drie wagens getakeld

Door het ongeval was de Zandvoordsestraat volledig versperd. Drie wagens dienden getakeld te worden: de personenwagen van de 34-jarige bestuurder, die van de 33-jarige bestuurster alsook de aangereden bestelwagen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.