Ongeval met vluchtmisdrijf in Vlaanderenstraat in Komen-Waasten

De wagen nam enkele bloempotten mee, ramde de tuinmuur en stond wellicht stil tegen de geparkeerde wagen van de bewoners. © Foto ZB
Zenon Bekaert
Zenon Bekaert Medewerker Beselare

In Capelle, deelgemeente van Komen-Waasten, gebeurde zondagochtend omstreeks 07.00 uur een ongeval met vluchtmisdrijf. Een wagen komende van het industrieterrein reed in de richting van het centrum van Ten Brielen en verloor om een nog onbekende reden de controle over het stuur en begon wellicht te slippen.

De wagen ramde ter hoogte van huisnummer 75 een tweetal grote bloempotten waar hij nadien belandde tegen de Peugeot van de bewoners. De bestuurder van de aanrijdende wagen ging er nadien vandoor. Wellicht moet ook zijn wagen zeer gehavend zijn, want een deel van de stenen omheining van de voortuin deelde in de klappen.

Op straat belandden heel wat kiezelsteentjes die de vluchtauto wellicht achterliet door in volle snelheid terug de baan op te gaan. De politie kwam ter plaatse en startte een onderzoek, de buren hielpen nadien bij het vegen van de baan zodat er niet echt veel hinder was van het ongeval.

(ZB/ foto ZB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.