Motorrijder zwaargewond na aanrijding in Staden

Redactie KW

Een motorrijder geraakte zondagmiddag omstreeks 16.30 uur zwaargewond na een aanrijding langs de Sint-Jansstraat in Staden. De man vloog tegen een brievenbus en liep daarbij verschillende breuken op.

Een personenwagen en een motorrijder reden zondagmiddag langs de Sint-Jansstraat richting het centrum van Staden, toen de bestuurder van de wagen plots links af wou slaan. Net op dat ogenblik maakte de motorrijder een inhaalmanoeuvre. Beide voertuigen raakten elkaar en de motorrijder belandde uiteindelijk links van de weg. Zijn voertuig kwam tot stilstand tegen een omheining, hijzelf vloog nog een vijftal meter vooruit en knalde tegen een stenen brievenbus.

De motorrijder liep daarbij verschillende breuken op. De hulpdiensten, waaronder een MUG-team, snelden ter plaatse. De man werd zwaargewond, maar bij bewustzijn, overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis in Roeselare. De wagen liep grote schade op en moest getakeld worden. De brandweer kwam ter plaatse met een signalisatiewagen om de plaats van het ongeval te beveiligen. Door het voorval kon het verkeer een tijdlang slechts beurtelings passeren langs de verbindingsweg tussen Roeselare en Staden.

(BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten