https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Middelkerkenaar onder invloed zorgt voor schade aan tramhalte Nieuwpoort-Bad

De brandweer werd opgeroepen om brokstukken en gelekte motorvloeistoffen op te ruimen. © JH
Redactie KW

Een bestuurder van een personenwagen heeft zondagnacht voor nogal wat schade gezorgd aan een tramhalte in Nieuwpoort-Bad. De bestuurder uit Middelkerke was onder invloed.

Rond 2.50 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een verkeersongeval langs de Albert I Laan tussen Nieuwpoort en Nieuwpoort-Bad. Het ongeval gebeurde ter hoogte van tramhalte Ysermonde en de Victorlaan.

Balustrades stuk

Een bestuurder van een Renault Clio raakte er in de rijrichting van Nieuwpoort van de weg af en botste tegen de balustrades die aan de tramhalte staan. Verschillende delen van die balustrades raakten daarbij vernield.

Ook de Renault Clio raakte zwaar beschadigd. De brandweer werd opgeroepen om brokstukken en gelekte motorvloeistoffen op te ruimen. Dat nam een nodige tijd in beslag.

Onder invloed

De politie deed daarbij de nodige vaststellingen maar gelet op het gevorderde uur leverde dat nauwelijks verkeershinder op. Nadien bleek dat de bestuurder, een man uit Middelkerke, onder invloed reed. Zijn Renault Clio werd alvast getakeld. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten