Man valt in slaap achter stuur en rijdt over rotonde

© (Foto CLL)
Christophe Lefebvre

Voor enkele inwoners van de Rekkemse Moeskroenstraat werd het weekend ingezet met heel wat schade. Een chauffeur reed er over de rotonde en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde wagen.

De bewoners van de Croisé, de strook rond de rotonde die de Dronckaertstraat en de Moeskroenstraat verbindt, werden rond 5 uur zaterdagmorgen met een stevige klap gewekt. Een man, aan het stuur van zijn BMW, reed richting rotonde in de richting van Rekkem wanneer het grondig fout liep. Hij knalde op de betonnen structuur, week uit naar rechts en verloor de controle over zijn stuur. Samen met zijn wagen kwam de man tot stilstand, enkele tientallen meters verder in de Moeskroenstraat, tegen een geparkeerde wagen.

Hoewel hij niet gewond raakte, was de schade aan zowel de wegeninfrastructuur als beide betrokken wagens indrukwekkend. Getuigen hoorden de chauffeur nadien verklaren dat hij in slaap was gevallen achter het stuur, een piste die door de politie later ook werd bevestigd. Van alcohol achter het stuur was dan weer geen sprake.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.