Man overleden bij zwaar ongeval op de Brugse Baan in De Haan

Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Op de Brugse Baan in De Haan is dinsdagmiddag een man om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Het ongeval gebeurde omstreeks 12.45 uur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Twee auto’s kwamen er om nog onbekende reden met elkaar in botsing ter hoogte van Klemskerke. De klap moet hevig geweest zijn. De hulpdiensten snelden massaal ter plaatse en probeerden bijna een half uur lang een mannelijke passagier te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat.

Twee bestuurders gewond

De brandweer kwam ter plaatse om de inzittenden uit de wagens te bevrijden. De twee bestuurders van de wagens raakten gewond en werden afgevoerd met een ambulance.

Ondertussen deelde het parket mee dat het om een frontale botsing ging. Daarbij is een van de bestuurders van zijn rijweg afgeweken en op het tegenliggend vak terechtgekomen. Een 37-jarige passagier uit Blankenberge kwam hierbij dus om het leven. Beide bestuurders zijn buiten levensgevaar. (JRO/AC3)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.