Lichtgewonde na frontale botsing in Ichtegemstraat

© (Foto JH)
Redactie KW

In de Ichtegemstraat in Kortemark kwam het dinsdag in de voormiddag tot een frontale botsing tussen twee lichte vrachtauto’s. Een 22-jarige bestuurder moest naar het ziekenhuis worden overgebracht met lichte verwondingen.

Het ongeval gebeurde rond 11 uur in de Ichtegemstraat op de grens tussen Kortemark en Ichtegem. De 21-jarige K.M. uit Kortemark kwam er in zijn Nissan Navara in botsing met de 22-jarige J.M. die een Volkswagen Transporter T6 bestuurde. Hoe dat precies kwam is niet duidelijk maar wellicht week een van de bestuurders van zijn rijbaan af. De weg is op die plaats ook in slechte staat.

De politie werd opgeroepen voor de nodige vaststellingen. J.M. liep bij het ongeval lichte verwondingen op en moest naar het AZ Deltaziekenhuis in Torhout. Beide voertuigen vertoonden flink wat schade vooraan en waren niet meer rijvaardig. Ze werden getakeld.

De brandweer van Kortemark werd opgeroepen om enkele brokstukken en gelekte koelvloeistoffen van beide voertuigen op te ruimen met absorberend poeder. (JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier