Lichtgewonde bij ongeval met bestelwagen

De Volvo, die voorrang van rechts had, kon de bestelwagen niet meer ontwijken.© BF
De Volvo, die voorrang van rechts had, kon de bestelwagen niet meer ontwijken.© BF
Redactie KW

Op het kruispunt van de Begoniastraat en de Zonnebloemstraat reed een bestuurder van een pakjesdienst woensdag kort na de middag met zijn bestelwagen een Volvo aan. De bestuurder van de personenwagen raakte lichtgewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Een medewerker van de pakjesdienst DPD snelde woensdag omstreeks 13 uur met zijn bestelwagen over het kruispunt van de Begoniastraat met de Zonnebloemstraat. De man gaf geen voorrang aan een Volvo waardoor de bestuurder van de personenwagen de bestelwagen niet meer kon ontwijken en recht in de flank van het voertuig knalde.

Door de klap draaide de Volvo volledig. De bestuurder geraakte lichtgewond en werd even na het incident overgebracht naar het ziekenhuis. Na de aanrijding schoof de bestelwagen van DPD nog even door. Het voertuig raakte de deur van de wagen van bewoonster Nicole Houtekier die net uit haar auto wilde stappen.

Niet de eerste keer

“Mijn vrouw heeft heel veel geluk gehad. Mocht ze naast haar auto hebben gestaan dan kon dit voor haar veel erger afgelopen zijn”, zegt haar man Roger Flecy. Voor Roger en zijn vrouw uit de Begoniastraat zijn ongevallen in hun straat niet nieuw. “Er gebeuren hier geregeld ongelukken in de omgeving van het kruispunt. Onze wagen die hier voor de deur staat geparkeerd, deelde al meermaals in de brokken.”

De medewerker van de pakjesdienst liep bij het voorval geen verwondingen op. Door het ongeval werd een gedeelte van de Begoniastraat een tijdlang afgesloten voor het verkeer. (BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier